ZAPOSLITEV

 

29.04.2016

Tržnik / svetovalec Ž/M
za področje Primorske, Ljubljane in Maribora

Opis in zahteve dela:

​Trženje naših produktov - spletne rešitve kot so naš lastni sistem Renovatio.si za kreiranje najsodobnejših spletnih strani in spletnih trgovin, domovanje/hosting, fotografija, grafične usluge, ...
Delo je pogodbeno z možnostjo kasnejše redne zaposlitve
Plačilo po uspešnosti

 

Pričakovanja:

- V. stopnja izobrazbe
- odlično poznavanje spleta/interneta
- predstavljanje podjetja in ponudbe pri bodočih strankah
- obvladovanje projektnega vodenja
- strokovno poznavanje področja dela, dobra organizacija dela, pogajalske sposobnosti
- Izpit B kategorije in lasten prevoz
- hitro povezavo na svetovni splet / internet

 

Za morebitne dodatne informacije ter prijave skupaj z življenjepisom in opisom delovnih izkušenj - CV pošljite na E-pošto

 


Zaupanje gradimo že od leta 1996.

 

 

SPLETNE TRGOVINE

 

Spletna trgovina, ki je varna, jo upravitelj zlahka ureja in upravlja, zlasti pa je prijazna do uporabnika, ob tem, da je seveda naša in vaša želja, da uporabnik postane in ostane tudi kupec. To je vsekakor vaše pričakovanje, ki gaRenovatio lahko uresniči.


Zasnova spletne trgovine je prilagojena za mala in srednja velika podjetja, ki hočejo svojo paleto izdelkov ali storitev ponuditi tudi na svetovnem spletu. Seveda je naš sistem preizkušen, odlikuje pa ga preprost in uporabniku prijazen administratorski vmesnik za dopolnjevanje in spreminjanje ponudbe v spletni trgovini. Obiskovalci vaše spletne trgovine bodo tako vedno na voljo imeli optimalno ponudbo. 


Renovatio poskrbi tudi za sodobne načine plačevanja, pa naj gre za plačila s kreditnimi karticami ali z Moneto. In kot smo že dejali, pri nas izdelana spletna trgovina ni strošek, pač pa naložba, ki se vam bo kmalu povrnila.


Seveda poskrbimo tudi za to, da je vaša ponudba v spletnih trgovinah predstavljena profesionalno, za kar poskrbijo naši vrhunski poklicni fotografi. V skladu z naročnikovimi željami in pričakovanjem izvajamo tudi t. i. tabletop in still-life fotografijo ter studijsko ali terensko fotografiranje.


Večja podjetja lahko pri nas dobijo individualno in edinstveno urejeno spletno trgovino, povsem prilagojeno njihovim potrebam, pričakovanjem in zahtevam.


Zaupanje gradimo že od leta 1996.

 I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2018 © Renovatio.si  I  powered by Renovatio.si