Spletne Strani

 

Predstavljajte si, da je vsebina, ki bi jo radi predstavili na svetovnem spletu, kot tekočina. Želite si, da ohrani svoje lastnosti ne glede na to, s kakšnimi orodji in napravami si jo ljudje ogledujejo. Za zagotavljanje vedno enake kakovosti vaših vsebin vam ponujamo sistem spletnih strani Renovatio.si.


Če iščete in želite edinstven, privlačen, sodoben ter za uporabnika prijazen spletni portal, ki je ob tem tudi popolnoma prilagojen in maksimalno optimiziran za odlična prikazovanja v največjih svetovnih spletnih brskalnikih in na vseh napravah, potem je naš sistem Renovatio.si pravi za vas. Gre za rešitev, kakršne ne najdete nikjer na svetu in je plod izključno našega znanja.
 

CMS (content management system - sistem za upravljanje vsebin) omogoča preprosto spletno urejanje in dograjevanje portala, liquid - responsive tehnologija pa poskrbi za stalno optimalno prikazovanje vsebin.

Pri izvedbi spletne strani poskrbimo od začetka do konca, od svetovanja, izbire - domenskega naslova, vpisa na naš streznik, oblikovanja in kreiranja spletne strani ter seveda maksimalno optimizacijo za odlične iskalne rezultate v spletnih iskanikih in ne, ne obljubljamo prikaza vaše spletne strani na prvi strani Googla, ker je to neizvedljiva obljuba!
A vendarle so vse naše kreirane spletne strani in trgovine na prvih straneh iskalnih zadetkov.

 

Zavedati se morate, da pri Renovatiu izdelana spletna stran ali spletna trgovina nista strošek, temveč naložba v prepoznavnost in doseg ter s tem do boljših poslovnih rezultatov.
Z našim edinstvenim sistemom Renovatio.si za vas preprosto ni ovir na svetovnem spletu, saj se lahko "prelijete" kamorkoli.Zaupanje gradimo že od leta 1996.


 

 

 

 

 

 

Ne ujemite se v mrežo raznoraznih cenenih "sosedovih ali garažnih" računalničarjev!

Prepustite to delo pravim profesionalcem s tradicijo.

 

Renovatio, zaupanje gradimo že od leta 1996.

 

 

 

 

 

 I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2018 © Renovatio.si  I  powered by Renovatio.si