O DRUŽBI

 

Želite sodobno, pregledno in privlačno spletno stran? Bi svoje kupce radi privabili tudi s kakovostno in lepo izdelano spletno trgovino? Vas skrbi varnost na spletu? Iščete profesionalne fotografe? Potrebujete grafični dizajn, predstavitveno animacijo ali morda multimedijsko interaktivno predstavitev?

Optimalen odgovor na vaša vprašanja je na dlani. To je Renovatio.si

Renovatio.si je z vami od leta 1996 in prav to leto je bilo mejnik, ko smo začeli graditi zaupanje z našimi strankami. Do danes nabrane izkušnje, nakopičeno znanje in tradicija, seveda pa tudi zaupanje tistih, ki sodelujejo z nami, so jamstvo, da bo naš odnos lahko polno zaživel.

Naročniki naših storitev za nas niso zgolj stranke. Vidimo jih kot partnerje, ki jim po svojih najboljših močeh in v skladu z njihovimi željami zagotovimo celovite ter optimalne rešitve, pa naj gre za tehnično ali finančno področje, vse pa je seveda odvisno od njihovih potreb in velikosti družbe.

Vsa področja našega dela so prepletena z okoljevarstveno komponento. Tako med drugim vse naše strežnike poganjajo izključno obnovljivi viri energije. Okolje je namreč tisto, čemur moramo nenehno posvečati svojo skrb. Varno, zdravo okolje ni muha enodnevnica, je zlasti zavedanje tega, kakšno okolje bomo prepustili svojim zanamcem.

 


Zaupanje gradimo že od leta 1996.

 

Kontakt:
Renovatio.si
PE: Ljubljana I Portorož I Maribor
089 166 640


 

 

 

 

 


I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2018 © Renovatio.si  I  powered by Renovatio.si