FOTOGRAFIJA


V družbi Renovatio je oddelek profesionalnih fotografov in strokovnjakov za videoprodukcijo. Fotografija in video v dobi čedalje hitrejšega interneta ostajata nepogrešljiva našega sveta. Renovatio ponuja celostno ponudbo, ko gre za avdiovizualno ustvarjanje. Vse storitve opravimo znotraj družbe, kar prinaša vsebinsko in slogovno enovitost končnega izdelka pa tudi ugodno ceno za vrhunsko kakovost.

Ustrežemo vsem vašim željam, ko gre za profesionalno fotografiranje. Fotografije lahko naročnik uporabi za zasnove reklamnih oglasov, modnih katalogov, blagovnih znamk, spletnih portalov in podobnega. Seveda pa vam je na voljo celotna paleta naših storitev, ko gre za spletno fotografijo, s posebnim poudarkom na spletnih trgovinah. V skladu z naročnikovimi željami in pričakovanjem izvajamo tudi t. i. tabletop in still-life fotografijo ter studijsko ali terensko fotografiranje.

V družbi Renovatio poskrbimo tudi za celostno izvedbo vaših videoprojektov. Zanje poskrbimo od začetka, torej od osnovne zamisli in scenarija, do konca, torej končnega izdelka, pa najsi gre za TV oglas ali daljši predstavitveni film.
 

Med drugim smo tudi uradni fotografi Miss Slovenija in Miss EARTH 


Zaupanje gradimo že od leta 1996.

 

 
 
 I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2018 © Renovatio.si  I  powered by Renovatio.si