SPLETNE STRANI QUBE™

 

Predstavljajte si, da je vsebina, ki bi jo radi predstavili na svetovnem spletu, kot tekočina. Želite si, da ohrani svoje lastnosti ne glede na to, s kakšnimi orodji in napravami si jo ljudje ogledujejo. Za zagotavljanje vedno enake kakovosti vaših vsebin vam ponujamo sistem spletnih strani QUBE™.


Če iščete in želite edinstven, privlačen, sodoben ter za uporabnika prijazen spletni portal, ki je ob tem tudi popolnoma prilagojen in maksimalno optimiziran za odlična prikazovanja v največjih svetovnih spletnih brskalnikih in na vseh napravah, potem je naš sistem QUBE™ pravi za vas. Gre za rešitev, kakršne ne najdete nikjer na svetu in je plod izključno našega znanja.
 

CMS (content management system - sistem za upravljanje vsebin) omogoča preprosto spletno urejanje in dograjevanje portala, liquid - responsive tehnologija pa poskrbi za stalno optimalno prikazovanje vsebin.

Pri izvedbi spletne strani poskrbimo od začetka do konca, od svetovanja, izbire - domenskega naslova, vpisa na naš streznik, oblikovanja in kreiranja spletne strani ter seveda maksimalno optimizacijo za odlične iskalne rezultate v spletnih iskanikih in ne, ne obljubljamo prikaza vaše spletne strani na prvi strani Googla, ker je to neizvedljiva obljuba!
A vendarle so vse naše kreirane spletne strani in trgovine na prvih straneh iskalnih zadetkov.

 

Zavedati se morate, da pri Renovatiu izdelana spletna stran ali spletna trgovina nista strošek, temveč naložba v prepoznavnost in doseg ter s tem do boljših poslovnih rezultatov.
Z našim edinstvenim sistemom QUBE™ za vas preprosto ni ovir na svetovnem spletu, saj se lahko "prelijete" kamorkoli.Zaupanje gradimo že od leta 1996.


 

 

 


 

N O V O !!!

 

Profesionalne spletne strani pri nas že za 280,00 €

 

Paket vsebuje:

  • - oblikovanje
  • - obdelava in priprava (vaših) do 6 fotografij
  • - vnos pripravljenega teksta in fotografij
  • - do 4 strani
  • - responsive design (optimalen prikaz vsebine v vseh napravah)
  • - CMS sistem (Content Management System)
  • - vpis v iskalnike (Google, Bing, Najdi.si)


Spletno gostovanje - hosting in domensko ime: 69,00 €/letno

 

Za naročilo in več informacij pokličite 070 76 00 77 ali pišite na info@renovatio.si
Velja od 1.2.2018 do preklica

 

 I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2017 © Renovatio  I  PG group  I  powered by QUBE system™  I  hosted on GreenServers