Zadnje novosti v družbi
 

 

Zadnje novosti v družbi
 

NAš EDINSTVEN KOLEDAR ZA DOBRODELNI NAMEN

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Bliža se tisto obdobje, ki mnogim predstavlja najlepši čas v letu. Dnevi bodo krajši, noči daljše, a prišle bodo krasne jesenske barve, za njimi pa težko pričakovan sneg. Začela se bo jesensko-zimska pravljica, ki nam bo nekje vmes prinesla tudi božične praznike, ko se sestanemo z najbližjimi, uživamo na toplem ob dobri družbi in delimo srečo. V tem času pa je za mnoge zelo težko. Težko pa ni samo nam, ljudem; zelo težko je tudi živalim, ki nimajo doma in v tem potrebujejo  toplo zavetišče, hrano, morda samo ljubeč dotik in varnost. 

V podjetju Renovatio smo se odločili, da bomo pripravili posebno izdajo koledarja, od katerih bo ves izkupiček šel v dobrodelne namene. 

Letos bomo zbrana sredstva podarili Mačji preji, obalnem društvu za zaščito živali, ki že vrsto let skrbi za zavržena, zapuščena in nezaželena živa bitja. Prostovoljci velikokrat krijejo stroške zdravljenja in oskrbe iz lastnega žepa, vsi pa vemo, da stroški, ki nastanejo pri veterinarju, niso najmanjši.

»Zgodba« koledarja bo erotična tematika ekologije, živali in prihodnosti našega planeta.

Več informacij in naročila 

 

 

REPLY:I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2017 © Renovatio  I  PG group  I  powered by QUBE system™  I  hosted on GreenServers