Bliža se tisto obdobje, ki mnogim predstavlja najlepši čas v letu. Dnevi bodo krajši, noči daljše, a prišle bodo krasne jesenske barve, za njimi pa težko pričakovan sneg. Začela se bo jesensko-zimska pravljica, ki nam bo nekje vmes prinesla tudi božične praznike, ko se sestanemo z najbližjimi, uživamo na toplem ob dobri družbi in delimo srečo. V tem času pa je za mnoge zelo težko. Težko pa ni samo nam, ljudem; zelo težko je tudi živalim, ki nimajo doma in v tem potrebujejo  toplo zavetišče, hrano, morda samo ljubeč dotik in varnost. 

V podjetju Renovatio smo se odločili, da bomo pripravili posebno izdajo koledarja, od katerih bo ves izkupiček šel v dobrodelne namene. 

Letos bomo zbrana sredstva podarili Mačji preji, obalnem društvu za zaščito živali, ki že vrsto let skrbi za zavržena, zapuščena in nezaželena živa bitja. Prostovoljci velikokrat krijejo stroške zdravljenja in oskrbe iz lastnega žepa, vsi pa vemo, da stroški, ki nastanejo pri veterinarju, niso najmanjši.

»Zgodba« koledarja bo erotična tematika ekologije, živali in prihodnosti našega planeta.

Osebe na fotografijah so izključno slovenske dame in dekleta, ki imajo vsaj eno domačo živalco za katero skrbijo oziroma kako drugače pomagajo v zavetiščih, ... torej na fotografijah ni plačanih profesionalnih modelov!

 

Info o koledarju:

Koledar je seveda vrhunsko zasnovan in oblikovan, vključno z umetniško akt fotografijo, glede na zgoraj omenjeno tematiko.

Mere: A3 format
Listi: naslovni list, 6 stranski + podloga karton
Material: recikliran 185g papir
Tisk: 4/0
Fotografija in oblikovanje: Matjaž Van Klein    

Na naslovnem listu bodo natisnjena vsa imena oseb oziroma organizacij, ki so naročila vsaj en izvod koledarja v prednaročilu. 
Prednaročilo 20 ali več izvodov koledarja bo na naslovnem listu samostojno napisana oseba, organizacija oziroma podjetje.

 

Info o ceni in naročilu:

Prednaročniška cena posameznega izvoda je 19,90€ 
Za ceno večje količine izvodov, nas prosim kontaktirajte na telefon 070 76 00 77 ali na E-pošto info@renovatio.si

Prednaročila sprejemamo do vključno 05.11.2017
Dobava: 06.12.2017

Naročila sprejemamo na:
E-pošta info@renovatio.si

 

 

VABILO ZA FOTOGRAFIRANJE!

K sodelovanju vabimo še 1 žensko osebo (20+), ki bi si želeli sodelovati za res dobrodelen namen. Zaželjeno je, da seboj pripeljete tudi svojega ljubljenčka (kuža, muca,..) in s tem hkrati skupaj ustvarimo enkratne spomine. 
Fotoaparat bo v svoje skrbne roke vzel Matjaž Van Klein, ki s svojim budnim očesom v fotografijo ujame čudovite trenutke.

Več informacij glede photoshootinga na matjaz@renovatio.si
 

 I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2017 © Renovatio  I  PG group  I  powered by QUBE system™  I  hosted on GreenServers