GRAFIČNI DESIGN in TISK

 

Vrhunsko opravljena storitev, hitra odzivnost, prilagajanje naročniku in končan projekt, ki zadovolji naročnike. To je vodilo ekipe družbe Renovatio, ki skrbi za grafično oblikovanje, pa najsi gre za oblikovanje za svetovni splet, grafično ali industrijsko oblikovanje.

 

Veliko let izkušenj se kaže tudi v tem, da znamo ustvarjati vizualne podobe za velike družbe, manjša podjetja ter samostojne podjetnike doma in v tujini, o čemer priča tudi naše sodelovanje z naročniki.

 

Prisluhnemo željam naročnika, se mu prilagodimo in skupaj ustvarimo optimalno rešitev, ob tem pa je vedno navzoče naše osnovno vodilo, to je zagotovitev vrhunskega rezultata. Vsako naročilo izvedemo profesionalno, pa naj gre za recimo 32-stranski reklamni katalog, tiskan v 500 000 izvodih (Mercator S), ali pa enostranski reklamni letak v 100 izvodih. Popuščanja in odstopanja pri kakovosti ne priznavamo.

 


Zaupanje gradimo že od leta 1996.

 

 

SPLETNE STRANI QUBE

 

Predstavljajte si, da je vsebina, ki bi jo radi predstavili na svetovnem spletu, kot tekočina. Želite si, da ohrani svoje lastnosti ne glede na to, s kakšnimi orodji in napravami si jo ljudje ogledujejo. Za zagotavljanje vedno enake kakovosti vaših vsebin vam ponujamo sistem spletnih strani QUBE™.


Če iščete in želite edinstven, privlačen, sodoben ter za uporabnika prijazen spletni portal, ki je ob tem tudi popolnoma prilagojen in maksimalno optimiziran za odlična prikazovanja v največjih svetovnih spletnih brskalnikih in na vseh napravah, potem je naš sistem QUBE™ pravi za vas. Gre za rešitev, kakršne ne najdete nikjer na svetu in je plod izključno našega znanja.
 

CMS (content management system - sistem za upravljanje vsebin) omogoča preprosto spletno urejanje in dograjevanje portala, liquid - responsive tehnologija pa poskrbi za stalno optimalno prikazovanje vsebin.

Pri izvedbi spletne strani poskrbimo od začetka do konca, od izbire - nakupa domenskega naslova, vpisa na naš streznik, oblikovanja, kreiranja/oblikovanja spletne strani ter seveda maksimalno optimizacijo za odlične iskalne rezultate v spletnih iskanikih in ne, ne obljubljamo prikaza vaše spletne strani na prvi strani Googla, ker je to neizvedljiva obljuba!

 

Zavedati se morate, da pri Renovatiu izdelana spletna stran ali spletna trgovina nista strošek, temveč naložba v prepoznavnost in doseg.
S našim edinstvenim sistemom QUBE™ za vas preprosto ni ovir na svetovnem spletu, saj se lahko "prelijete" kamorkoli.


Zaupanje gradimo že od leta 1996.

 I  spletne strani  I  spletne trgovine  I  fotografija  I  hosting-domovanje  I  oblikovanje & tisk  I  o družbi  I


 

1996 - 2017 © Renovatio  I  PG group  I  powered by QUBE system™  I  hosted on GreenServers